Nieuwe ouders


Op zoek naar een goede school? 

Wat is de visie en de missie van de school? Hoe wordt er lesgegeven? Wat is de locatie? Welke identiteit heeft de school? Wat zijn de schooltijden? Een school kiezen, dat doe je niet zomaar. De basisschool is een plek waar uw kind(eren) acht jaar in een belangrijke periode van hun leven veel tijd gaan doorbrengen. Alle reden dus om u goed te oriënteren voordat u een keuze maakt. 

Stap 1: Oriëntatie  

Via deze website willen wij u een beeld geven van kindcentrum 't Bossche Hart.  Onder de knoppen 'Onze school' en 'Ouders' vindt u inhoudelijke en praktische informatie. Ook houden we u via de nieuwsbrief en het ouderportaal met het laatste nieuws op de hoogte van activiteiten. Wilt u nog meer lezen over onze school, leest u dan onze schoolgids.  
 
Stap 2: Kennismakingsgesprek/rondleiding 

U kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek/rondleiding met de directie van de school. Wij informeren u over de inhoud en organisatie van het onderwijs op onze school. Daarna maken wij met u een rondje door de school die op dat moment volop in bedrijf is. Er is alle ruimte om vragen te stellen. 

Stap 3: Aanmeldingsformulier 
Het aanmeldingsformulier kunt u per mail opvragen bij m.vanrijckevorsel@borgesius.net


U kunt via mail en telefoon direct in contact komen met onze directie voor een afspraak. 

hetbosschehart@borgesius.net
telefoonnummer: 0165 312 756